Glazen Bong

Een glazen bong is bij uitstek de meest gebruikte en geliefde bong van cannabis connoisseurs. Het roken van een glazen bong heeft veel voordelen in vergelijking met het roken van bongs gemaakt van metaal, plastic of siliconen. Glas zal de rook niet beïnvloeden, het is namelijk geur, reuk en smaakloos.

Voordelen van een bong van glas

  • De smaak van de rook wordt niet beïnvloed door glas.
  • Het aanbod van verschillende bongs is groot.
  • Glas wordt geblazen in de meest uiteenlopende vormen en kleuren
  • De meer exclusievere bongs zijn net kunstwerken die je als decoratie kunt gebruiken
  • De koeling van rook is effectief dankzij de ingebouwde of extra accessoires.
  • Diverse opzetstukken en accessoires zoals pre-coolers verkrijgbaar.

Waar moet je op letten bij het kopen van een glazen waterpijp of bong.

Allereerst moet je bedenken of je een waterpijp voor dagelijks gebruik wilt kopen, of een exclusievere bong die je voor gelegenheden gebruikt. Wanneer je een waterpijp elke dag gebruikt is de kans groter dat deze een keer sneuvelt. Daarom is een goedkope glazen bong ideaal voor dagelijks gebruik. Daarnaast zou je nog een luxe bong kunnen kopen die je zo nu en dan gebruikt of enkel ter decoratie in de kast zet. Er bestaan ‘one of a kind’ bongs die verkocht worden voor duizenden tot tienduizenden euro’s. Er zijn niet veel mensen die het geld hebben of het er voor over hebben om zo’n kunstwerk in huis te halen.

Exclusieve glazen bong

Heb je liever een simpele bong die je makkelijk schoon kan maken? Kies dan een glazen bong met een rechte cilinder. Deze kan je eenvoudig reinigen met een borstel en schoonmaakmiddel.

 

 

Wat is een IJsbong en hoe werkt het